Ako nato: Výmena OEM rádia 5" Audio za 8" AVN s navi/bez (BONUS schémy Facelift verzie)

Adams
Dátum registrácie: 10. Augusta 2024, 15:32

Re: Ako nato: Výmena OEM rádia 5" Audio za 8" AVN s navi/bez (BONUS schémy Facelift verzie)

Príspevok od používateľa Adams »

Zdravím, děkuji za podrobný návod. Vše funguje jak má. Velký palec autorovi. 👍🏻
Jediný problém mám s připojením mého iphonu. USB funguje se vším, kromě telefonů. Iphone napíše to, že pokud chci kabel připojit, tak mám odemknout zařízení a když to udelam, tak to ani nenabiji. A android píše, abych zkontroloval připojení kabelů. Bohužel hlavní důvod proč jsem se do toho pustil, tak bylo appce carplay, tak jsem se rozhodl zkusit napsat, zda někdo neměl podobnou zkušenost a našel řešení. Může to být nekvalitním USB hnízndem? Má cenu zkoušet kupovat nové?

Děkuji, Adam.
p307hdi
Dátum registrácie: 5. Októbra 2023, 12:54

Re: Ako nato: Výmena OEM rádia 5" Audio za 8" AVN s navi/bez (BONUS schémy Facelift verzie)

Príspevok od používateľa p307hdi »

Pozdravujem, treba tam dať pozor na prepolovanie USB konektorov. Mne to robilo presne to iste na pôvodnom hniezde (ale to mi už nefungovalo ani na pôvodnom radiu, stále sa pripájal a odpájal telefón). Android auto mi ale išlo v pohode na tom kábli Hirose - USB, tak som zohnal nové hniezdo spolu s prepojovacím káblom, tak android auto beží, ale za cenu nefunkčného aux vstupu, tam by som asi ešte potreboval zohnať ten konektor do hniezda a prepajkovať to.
Keshau
Dátum registrácie: 17. Novembra 2022, 17:41

Príspevok od používateľa Keshau »

Ahojte chalani, vymenil som radio 8” za 10,25”. Všetko funguje Bluelink aj aplikácia, ale niektoré údaje ako dojazd alebo odomknutie/zamknutie cez app nejdú. (Stav zamknutia/odomknutia vozidla ukáže). Myslím si, že to bude konektorom C, ktorý ako jediný nieje zapojený. Prosím o radu, či by mi vedel niekto poradiť kam by tento konektor mohol viesť . Možno sa mýlim a v aute chýba niaka RJ alebo celkovo ešte ďalšia kabeláž a nebude to vôbec možné dopojiť. Ďakujem za odpovede.
jinx11
Dátum registrácie: 23. Februára 2021, 22:56

Príspevok od používateľa jinx11 »

výduch s otvorom pre SD kartu pre rádio s NAVI! Číslo dielu je 97401G4100PMP prosím vás kde sa to sa zohnať viete mi poslať dáky link okrem ebay alebo ak by mal niekto na predaj
Používateľov profilový obrázok
Admin
Site Admin
Dátum registrácie: 16. Októbra 2019, 23:59
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Admin »

*edit: nevsimol som si, ze je poskodena

Polsko - https://allegro.pl/oferta/hyundai-i30-i ... 6661060989

Da sa vyuzit slovensku firmu, ktora zabezpeci nakup a dorucenie - https://www.allegrik.sk/
Nežiadajte ma prosím o pomoc cez súkromnú správu. Ďakujem.
jinx11

Dakujem
jinx11

Ahojte prosím vás môžete mi poslať link kde kúpim GPS modul fakra na môj Hyundai i30 2019 ja som našiel len na Audi a škoda vopred ďakujem za pomoc
Spirda
Dátum registrácie: 2. Januára 2025, 22:11

Príspevok od používateľa Spirda »

Ahoj zdravím všechny,
Nemáte někdo prosím přesné číslo dílu pro ten datový kabel pro připojení hnízda do rádia?

Odkaz v návodu totiž nefunguje a když se jej snažím vyhledat podle názvu, nic mi to nenachází.

Díky.
Používateľov profilový obrázok
Majcus
Dátum registrácie: 19. Júla 2020, 22:00

Príspevok od používateľa Majcus »

Spirda napísal: 3. Januára 2025, 15:46 Ahoj zdravím všechny,
Nemáte někdo prosím přesné číslo dílu pro ten datový kabel pro připojení hnízda do rádia?

Odkaz v návodu totiž nefunguje a když se jej snažím vyhledat podle názvu, nic mi to nenachází.

Díky.
Car USB Cable Adapter 4Pin For Kia k2 kx5 k3 for Hyundai Elantra Mistra Tucson

Biurlink Factory Stereo Extend 4Pin USB Cable Adapter For Peugeot 206 207 307 308 407 408 508 607 for Citroen C2 C3 C4 C5 C6

For Hyundai Santafe sonata avante TUCSON USB cable, high speed USB 3.0 link harness OE 96595 2W051
i30 Fastback (MY 2018 - PDe), 1.4 T-GDI
marekVT
Dátum registrácie: 25. Novembra 2025, 16:48

Príspevok od používateľa marekVT »

Ahoj.aký je váš názor na autorádiá z aliexpresu?Oplatí sa to?Chcel by som vymeniť svoje 5 palcové.Bol by niekto ochotný mi s tým poradiť,čo kupiť a prípadne m to aj namontovať?Je to i30 2022.Dík.
Napísať odpoveď

Návrat na "i30 3. gen (2017 - )"