Logá rádiových staníc Hyundai i30
- ramon302010
- Dátum registrácie: 11. Októbra 2021, 10:26
Re: Logá rádiových staníc Hyundai i30
Dlhšie som tu nebol, vyriešil som to klasicky cez Navigation Updater. Nastavil všetko korektne, región európa, žiadne rusko a stiahol najnovší soft aj s mapami v jednom. Logá idú krásne, akurát mi navigácia ukazuje max. rýchlosť len od prečítanej značky okolo cesty. Vôbec to neťahá rýchlosť z máp, ako kedysi. Navigáciu používam 15 rokov, ale s takým niečím som sa ešte nestretol a to som mal všelijaké navigácie.
i30 WGN 1,4T-GDi STYLE RLED POLAR WHITE 6.st
- Admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: 16. Októbra 2019, 23:59
- Kontaktovať používateľa:
To je bug, ktory snad coskoro odstrania.
Nežiadajte ma prosím o pomoc cez súkromnú správu. Ďakujem.
obavam sa, ze to tak skoro nebude. hyundai na fore v nemecku poslal odpoved na tuto otazku, ze to zakazali naschval a nie je to chyba.
"Die „fehlende“ Verkehrszeichenerkennung is not a bug, it’s a feature. Sie wurde herausgenommen, weil sich noch mehr Kunden über die evtl. falsche Geschwindigkeitsanzeige die teilweise indem Kartendaten hinterlegt waren beschwert haben. Lieber keine Anzeige als eine falsche."
"Die „fehlende“ Verkehrszeichenerkennung is not a bug, it’s a feature. Sie wurde herausgenommen, weil sich noch mehr Kunden über die evtl. falsche Geschwindigkeitsanzeige die teilweise indem Kartendaten hinterlegt waren beschwert haben. Lieber keine Anzeige als eine falsche."
-
- Dátum registrácie: 25. Januára 2023, 20:28
Zdravím je nejaký návod aj na rádia bez navigácie?
- Patrik
- Dátum registrácie: 17. Októbra 2019, 10:21
Zial nie, tam sa zatial nic taketo nepodarilo
Hyundai i30 Fastback N Line+
Mám I30N január 2020. Dal som šetrič obrazovky a neviem sa dostať ďalej. Stlačil som tých 7 miest ako aj na videu a nič a som skúšal viac krát ale nič. Nejaký iný spôsob ???
VIN: TMAHCH1AAKJ001542
VIN: TMAHCH1AAKJ001542
- Admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: 16. Októbra 2019, 23:59
tento postup uz nie je potrebny... staci aktualizovat softver radia z oficialnej stranky hyundai a loga tam budes mat dostupne
Nežiadajte ma prosím o pomoc cez súkromnú správu. Ďakujem.