Diagnostika neukazala nic , bol to len pokus , ja som kupil auto pred pol rokom a uz na garancku sa nedalo ist lebo predomnou menili olej inde, takze myslite ze to je casovana bomba kym spojka neodijde ?printerscd napísal: ↑15. Apríla 2023, 19:09mito diagnostikovali vám že máte zle sviečky či len pokus-omyl?
Máte 5 rokov zaruku v Hyundai...či ste nechodili na garančne?
Bude to pravdepodobne spojkou, aj pri automate to robí! sú na nete ľudia ktorým menili spojku v záruke čize stihli to do 2 rokov alebo 40 000 km.
Cukanie-Trasenie pri rozjazde i30 1.5 DPI
Re: Cukanie-Trasenie pri rozjazde i30 1.5 DPI
-
- Dátum registrácie: 16. Marca 2023, 23:21
Ja som kúpil úplne nové auto ale na prvej garančke kedy auto malo 9000 km som hlásil že auto trasie pri rozbehu hl. za studena a vlhká ale stáva sa že aj za tepla...mito napísal: ↑16. Apríla 2023, 19:52Diagnostika neukazala nic , bol to len pokus , ja som kupil auto pred pol rokom a uz na garancku sa nedalo ist lebo predomnou menili olej inde, takze myslite ze to je casovana bomba kym spojka neodijde ?printerscd napísal: ↑15. Apríla 2023, 19:09mito diagnostikovali vám že máte zle sviečky či len pokus-omyl?
Máte 5 rokov zaruku v Hyundai...či ste nechodili na garančne?
Bude to pravdepodobne spojkou, aj pri automate to robí! sú na nete ľudia ktorým menili spojku v záruke čize stihli to do 2 rokov alebo 40 000 km.
Diagnostika taktiež vtedy nič neukázala aj keď auto nebolo v poriadku.
Teraz som už prišiel na kontrolu tak že auto deň vopred už bolo pred servisom a na druhý deň ho ráno za chladná skúšali a vyhodnotili že je zlá spojka, určite čím skôr vymeniť aspoň ja si myslím lebo niekedy veľmi rezonuje s celým autom a to môže spôsobiť do budúcna zlý technický stav auta.
V neautorizovanom servise mi nacenili sumu 300€ práca+materiál
V autorizovanom sa cena pohybuje cca 1000€ čize Zotrvačnik,Spojkove ložisko,lamela a pritlačny tanier.
-
- Dátum registrácie: 16. Marca 2023, 23:21
Zdravím,tak bol som dnes po auto po výmene novej spojky, menil sa pritlačny tanier,lamela,a ložisko, zotrvačnik podľa servisu bol ok.
Išlo to na záruku,ale platil som 195€ keďže auto má 2 roky a 2 mesiace a záruka na spojku je 2 roky, riešil to aj import v Bratislave po odoslaní emailu ktory si myslím veľmi pomohol aby som neplatil plnú sumu a preto to takto navrhol aby som aspoň čast zaplatil ja keďže problém už bol hlaseny pred rokom pri prvej garančke,Dúfam že tie trhave rozjazdy už nebudú.
Edit: zatiaľ po najazdeni 500 km ide spojka v poriadku je to citeľné živšie a komfortnejšie, tak uvidíme do kedy
Išlo to na záruku,ale platil som 195€ keďže auto má 2 roky a 2 mesiace a záruka na spojku je 2 roky, riešil to aj import v Bratislave po odoslaní emailu ktory si myslím veľmi pomohol aby som neplatil plnú sumu a preto to takto navrhol aby som aspoň čast zaplatil ja keďže problém už bol hlaseny pred rokom pri prvej garančke,Dúfam že tie trhave rozjazdy už nebudú.
Edit: zatiaľ po najazdeni 500 km ide spojka v poriadku je to citeľné živšie a komfortnejšie, tak uvidíme do kedy