Áno viem že to pôjde aj bez toho ale chcel som to už mať na komplet

Áno viem že to pôjde aj bez toho ale chcel som to už mať na komplet
To je ale neoficialne rádio a tento topic je o výmene originálneho 5 palcového na 8 palcové či už s navigáciou alebo bez navigácie.polarka27 napísal: ↑11. Februára 2021, 13:08Našel jsem na internetu zajímavé rádio . - má někdo povědomost, zkušenost ?
Stav :Nový Faktura :Vystavuji fakturu s DPH model :MT-9368-464
Přehrávatelné formáty souborů :.aac, .ape, .flac, .mp3, .wav, .wma
Typy přehrávaných médií :SD karta, USB
Rádio :Informace RDS, pásmo AM, pásmo FM
Funkce :dotyková obrazovka, ekvalizér
Konektory :AUX, minijack, RCA Sub-out (subwoofer), USB
Komunikace :Bluetooth, Wi-Fi
OPERAČNÍ SYSTÉM: Android 10 RAM : 2 GB GRAFIKA: Mali 450 MP GPU FLASH PAMĚŤ: 16 GB
CPU: 4 x 1,2 GHz OBRAZOVKA: LCD 9 "s rozlišením 1024 x 600 pixelů
VÝKON: 4 x 45W
MODULY: Wi-Fi / GPS / Bluetooth
mnoho jazyků
RADIONAWIGATION SPOLUPRACUJE S OVLÁDÁNÍM ŘÍZENÍ KOL .............. ??? tomuto nerozumím
NAVIGACE GPS (online a offline) - VŽDY AKTUÁLNÍ MAPY ZADARMO
SADA AUDIO RCA VÝSTUPŮ: FL / FR / RL / RR / SUBWOOFER A VIDEO VSTUPY (např. Pro připojení tuneru DVB-T)
PROVOZ RCA REVERZNÍCH KAMER
BLUETOOTH MODUL PRO HANDS FREE
BLUETOOTH AD2P - PŘEVOD HUDBY ZE SVÉHO TELEFONU BLUETOOTH - ŘEŠENÍ MNOHEM JEDNODUŠŠÍ NEŽ AUX
WI-FI
MIRROR LINK - schopnost přenášet obraz z telefonu na obrazovku našeho rádia
GRAFICKÝ OPRAVOVAČ (EQUALIZER)
PŘEHRÁVAČE HUDBY A VIDEA / FOTOGRAFIE
USB ZÁSUVKA
RADIO DAB + (volitelně)
OBD (volitelně)
DVR - záznamník trasy (volitelný)
TUNER DVB-T (volitelně)
a mnoho dalších funkcí a možností !!
Výborne a môžem sa opýtať ako ste zapojili teda ten AUX?
Takže ak dobre chápem tak máte pripojený telefón cez wifi a zdieľate internet s rádiom čím by vám malo brať live informácie. Táto hláška ste spomínal sa objavuje aj pri štarte rádia?PIskot napísal: ↑12. Februára 2021, 17:25Neviem či som mohol niečo zle zapojit. Repraky hraju. Svieti. Hra. Nav. ide. Usb a aux ide. Tlacitka na volante idu. Navigaciu do pristrojovky mi pridalo. Tak neviem.
Je to chyba tych informácií či čo to je. Jedine premavku mi otvori ta je prazdna a zvyšné 4 keď chcem kliknut vtedy to vyhodi tú hlášku.
Ake ste objednal z Ali konkretne? Ja mam original ale ak ste nasli na Ali nieco co sadlo tak ho tu pridajte nech ostatni vedia co objednavat. VdakaPIskot napísal: ↑12. Februára 2021, 19:49Áno presne a zobrazí sa pri každom štarte a aj ked kliknem
Na hociktoru informáciu okrem premávky. Ale aj ked telefon nezdiela wifinu tak to vyskakuje.
Hniezdo mám z ali ale kupoval som s Poľska original kabel ten na usb a aj hniezdo s odstrihnutym konektorom. Ale hniezdo bolo s Kony a nepasuje. Dufal som ze bude pasovať. A mam teraz navyše jeden kabel z ali na usb lebo tam boli problemy s odoslanim a nechodilo to tak som si zaobstaral iny.