Strihať? Nie určite nie, radšej si poriešte tú redukciu. Na začiatku je návod. Je to auto po FL či pred FL?
Ako nato: Výmena OEM rádia 5" Audio za 8" AVN s navi/bez (BONUS schémy Facelift verzie)
Re: Ako nato: Výmena OEM rádia 5" Audio za 8" AVN s navi/bez (BONUS schémy Facelift verzie)
i30 Fastback (MY 2018 - PDe), 1.4 T-GDI
Re: Ako nato: Výmena OEM rádia 5" Audio za 8" AVN s navi/bez (BONUS schémy Facelift verzie)
Dobrý den.
Velice se omlouvám, ale vzhledem k mé šikovnosti, nejsem schopen ač přes naprosto perfektní schéma a vysvětlení Majcusa redukci vyrobit...jsem prostě nešika. Majcus byl by jste ochoten vyrobit mi redukci ze základního rádia 2021 (takové to s mini displejem) na 5 palcové dotykové? Je tam podle vašich podkladů rozdíl v ISO konektoru a 5 palec evidentně nemá vstup na DAB anténu.
Poslal bych Vám pochopitelně kufr peněz
Bez legrace byl bych Vám vděčný.
S pozdravem Jan I30 základ 2021
Velice se omlouvám, ale vzhledem k mé šikovnosti, nejsem schopen ač přes naprosto perfektní schéma a vysvětlení Majcusa redukci vyrobit...jsem prostě nešika. Majcus byl by jste ochoten vyrobit mi redukci ze základního rádia 2021 (takové to s mini displejem) na 5 palcové dotykové? Je tam podle vašich podkladů rozdíl v ISO konektoru a 5 palec evidentně nemá vstup na DAB anténu.

Na 5 palcove? Nie na 8 palcove z 5 palcoveho?Jan80 napísal: ↑26. Novembra 2021, 14:18Dobrý den.
Zdravím Vás.
Mám ve voze to úplně základní rádio (ve Vašich schématech se jmenuje Compact) a chtěl bych tam dát 5 palcové dotykové (bez tlačítek dole). Získal jsem ho od kolegy v práci.
Velice děkuji za rychlou reakci.
Jan
Mám ve voze to úplně základní rádio (ve Vašich schématech se jmenuje Compact) a chtěl bych tam dát 5 palcové dotykové (bez tlačítek dole). Získal jsem ho od kolegy v práci.
Velice děkuji za rychlou reakci.
Jan
V tom prípade to je ale výmena 5 palcového tlačidlového za 5 palcové farebné áno?
-
- Dátum registrácie: 18. Júla 2021, 21:17
I changed radio unit from 8 inches to 10.25 from i30 after lift. The only change I see in white sockets is that 8 has antena power pin which 10.25 does not have. Do you know if I should change antena? I have bad reception with current roof antena. Also I can see 3rd white socket which is just for CAN. Can I connect this to comfort module which is behind glove pocket?
Ahoj. Musím pri pripájaní usb odstrihnúť káble od zväzku
Pin 3 - Uzemnenie USB
Pin 4 - USB Data +
Pin 5 - USB dáta-
Pin 6 - USB VOD
Ide o tento kábel https://www.aliexpress.com/i/4000497901787.html
Pin 3 - Uzemnenie USB
Pin 4 - USB Data +
Pin 5 - USB dáta-
Pin 6 - USB VOD
Ide o tento kábel https://www.aliexpress.com/i/4000497901787.html
Tak pri tomto radiu by to malo byt plug n play. Cize len vymena.